7.4.20 - TITULARS

Els nous contagis baixen en tres setmanes del 22% al 3%

Martes, 07 de Abril de 2020

Les dades confirmen l’alentiment de la pandèmia, tot i que persisteix la pressió a les UCI

Noves informacions sobre el coronavirus a les portades d’aquest dimarts. Parlant de dades, LaVanguardia informa que “Els nous contagis baixen en tres setmanes del 22% al 3%” i ElPeriódico apunta que “El virus desaccelera”. En aquesta línia, ElPaís destaca que “La pressió sobre les UCI comença a reduir-se després de setmanes desbordades”

 

En relació amb els tests ràpids, ElMundo posa de relleu que “Espanya va exportar tests fins al 15 de març malgrat els avisos de l’OMS” i l’Ara indica que “Generalitat i Estat compren tests diferents”. ElPuntAvui reclama: “On són els tests?”.

 

En un altre ordre de coses, LaRazón subratlla que “Els 3.500 milions de la renda mínima tensen el Govern” i l’ABC titula:  “Vigilats i allunyats”, sobre la situació postconfinament.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 i el Segre informen de les defuncions per coronavirus a les seves zones: “Tretze morts a la residència de Bagà durant l’epidèmia” i “Cinc morts més en geriàtrics però Salut tan sols en compta una”, respectivament.