8.4.20 - TITULARS

El confinament s’allargarà amb excepcions fins a mitjans de maig

Miércoles, 08 de Abril de 2020

El Govern central mantindrà el tancament fins que disposi d’un estudi sobre la immunització de la població a partir de tests a 62.400 persones

L’escenari postconfinament centra l’atenció de les portades d'aquest dimecres. LaVanguardia apunta que “El confinament s’allargarà amb excepcions fins a mitjans de maig” i LaRazón indica que “Cada autonomia exigeix el seu pla per aixecar el confinament”. En la mateixa línia, l’Ara alerta de la “Preocupació per com es farà el desconfinament” i ElPeriódico crida a “No abaixar la guàrdia”.

 

En clau internacional, ElPaís destaca que “Líders mundials insten el G20 a donar una resposta global”. D’altra banda, ElMundo adverteix que “Les CA calculen que el nombre de morts duplica l’oficial” i ElPuntAvui assegura que “No som al 77”, en relació amb la voluntat de Pedro Sánchez de reeditar els Pactes de la Moncloa. L’ABC obre amb una entrevista al papa Francesc: “Metges, voluntaris, religioses… Són els sants de la porta del costat. Han mort servint”.

 

Si llegim la premsa regional, el Regió7 informa que “El Bages acumula 1.700 ERTO amb més de 15.000 treballadors” i el Segre explica que “Facilitaran internet a l’alumnat perquè finalitzi el curs a casa”.