12.5.20 - TITULARS

Desconcert per la falta de plans per al pròxim curs escolar

Martes, 12 de Mayo de 2020

Docents i famílies critiquen l’opacitat del ministeri i la conselleria sobre les mesures a aplicar i els recursos necessaris

Temes relacionats amb la desescalada segueixen obrint les portades aquest dimarts. LaVanguardia destaca el “Desconcert per la falta de plans per al pròxim curs escolar”, mentre que l’Ara assenyala que “Creix el malestar pels criteris del desconfinament” i ElPuntAvui subratlla: “Fase 1. Calaix 0”.

 

En l’àmbit laboral, ElPaís informa que “El govern firma amb els agents socials ampliar a finals de juny els ERTO”. En aquesta línia, ElMundo indica que “Declarar que no es tenen ingressos serà suficient per cobrar la renda mínima” i ElPeriódico alerta del “Retard en pagar uns 300.000 aturats per ERTOs”. D’altra banda, LaRazón es fa ressò de la “Primera denúncia col·lectiva pel coronavirus contra el govern” i l’ABC encapçala amb “Una oferta de sol i platja ‘lliures’ de coronavirus”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 treu en portada que “Govern i oposició pacten a Manresa un pla contra l’impacte del coronavirus” i el Segre informa que “L’epidèmia remet a Lleida al cap de quatre dies de cinc sense morts”.