12.01.12 - TITULARS

La premsa se centra en el suport de CiU al pla d'ajust de Rajoy

Jueves, 12 de Enero de 2012

"Mas avala Rajoy a l'espera d'un gest" diu l''Ara' mentre que 'La Vanguardia' obre amb 'El Govern aprova el priemr pla d'ajust amb CiU'

Els diaris d'aquest dijous se centren en el suport de CiU al pla d'ajust de Rajoy. El diari 'Ara' obre amb "Mas avala Rajoy a l'espera d'un gest" mentre que 'El Punt Avui' titula "CiU s'alinea amb Rajoy i vota el seu pla de retallades". Per la seva banda, 'La Vanguardia' posa a la primera pàgina "El Govern aprova el primer pla d'ajust amb CiU" mentre que 'Público' titula "CiU avala en el Congreso los recortes del PP". 'El País' aposta per obrir amb "CiU vota el durísimo ajuste de Rajoy para lograr oxígeno en Cataluña" i 'El Mundo' titula "PP i CiU abren el camino para un pacto estable de apoyo mutuo".

El diari 'El Periódico de Catalunya' obre amb "Los abogados repudian los centros de extrangeros" si bé el diari 'ABC' aposta per posar a la primera pàgina "Los papeles del engaño". Quant a l'aposta de portada de 'La Razón', el tiutlar és "La Ley de Estabilidad Presupuestaria irá mañana al Consejo de Ministros".