15.5.20 - L'HOSPITALET DE LLOBREGAT Barcelonès

El Consorci Sanitari Integral posa en marxa una aplicació web per consultar les cites programades

Viernes, 15 de Mayo de 2020

Se’n beneficiaran més de 600.000 persones usuàries dels centres de referència del Consorci, repartits entre Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat

Foto: Consorci Sanitari Integral.
El Consorci Sanitari Integral ha posat en marxa una nova aplicació web on els usuaris poden consultar la seva agenda de cites programades als centres d’atenció especialitzada del Consorci. Aquestes cites poden ser visites amb especialistes o proves programades a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, a l’Hospital General de l’Hospitalet, a l’Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet, a l’Hospital Dos de Maig, al Centre d’Atenció Especialitzada Ronda la Torrassa, al Centre d’Atenció Especialitzada Cornellà o al Centre d’Atenció Especialitzada Sant Feliu de Llobregat.

També es poden consultar les visites virtuals o telefòniques amb els professionals d’aquests centres. La consulta es pot fer des de dispositius mòbils (telèfons i tauletes) o via web.

Aquest projecte neix de la necessitat de mantenir a l’usuari informat en temps real de les seves citacions en un entorn on a causa de la situació excepcional provocada per la pandèmia del Covid-19 les cites poden ser reprogramades.

Tots els usuaris poden consultar la seva agenda accedint amb el seu número de CIP recollit a la targeta sanitària i una contrasenya que rep, mitjançant un SMS, al seu telèfon mòbil registrat al Consorci.

Aquesta aplicació és un primer pas cap a un nou portal del pacient, que en un futur oferirà més serveis, i dels quals se’n beneficiaran més de 600.000 persones que tenen com a referència els centres del Consorci Sanitari Integral.

El Consorci Sanitari Integral és una entitat pública, participada pel Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja. Formen part del Consorci prop de 3.400 professionals que estan repartits en 13 centres especialitzats en atenció primària, hospitalària i sociosanitària; residències per a la gent gran i serveis de valoració de la dependència i de la discapacitat.