11.01.12 - BADALONA • Barcelonès

Set detinguts per presumpte incompliment de la Llei d'Estrangeria a Badalona i Sant Adrià

Miércoles, 11 de Enero de 2012
Badalona (ACN).- Una operació policial conjunta a Badalona i Sant Adrià del Besòs, concretament al barri d'Artigues, entre Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana de Badalona, Policia Local de Sant Adrià i policia espanyola ha acabat amb set detinguts per presumpte incompliment de la Llei d'Estrangeria. L'operació s'ha dut a terme durant la nit de dimarts i s'han inspeccionat set bars. Segons l'alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol, l'acció tenia l'objectiu de "posar en ordre" a una zona de la ciutat on "s'estan donant problemes d'inseguretat i de convivència" i ha dit que se'n seguiran fent fins que "els veïns recuperin la dignitat d'aquest barri".

L'operatiu policial ha començat minuts després de les 8 del vespre d'aquest dimarts. Efectius de la Guàrdia Urbana de Badalona, dels Mossos d'Esquadra i de la Brigada d'Estrangeria del de la policia espanyola han inspeccionat cinc bars dels carrers de Xile i 11 de setembre. Alguns dels carrers de la zona han quedat tallats al trànsit mentre es portava a terme l'operatiu.

Per la seva banda, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs ha inspeccionat dos bars situats al seu terme municipal, concretament a la plaça d'Artigues amb Mariscal Cabanes i Andreu Soler.

En total s'han identificat 136 persones i s'han fet 7 detencions per presumpta infracció de la Llei d'Estrangeria. S'han fet dues denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, una en un dels bars inspeccionats a Badalona i una altra en un dels establiments de Sant Adrià de Besòs.

També s'han fet dues denúncies administratives per tinença d'armes prohibides, una en un local de Badalona i una altra en un bar de Sant Adrià. A més s'han fet cinc denúncies als propietaris dels establiments per diverses infraccions administratives, dues actes per manca de llicència municipal i una acta per tenir recreatius sense llicència municipal.