21.5.20 - TITULARS

La UE demana a Espanya que gasti més en sanitat i ocupació

Jueves, 21 de Mayo de 2020

La Comissió insta a corregir les deficències que s’han evidenciat en la crisi de la Covid-19 i a deixar per més endavant les mesures d’equilibri fiscal

La pròrroga de l’estat d’alarma, les directrius de la Comissió Europea i el retorn a les aules ocupen les portades d’aquest dijous. ElMundo assenyala que “Sánchez pacta a la vegada amb Cs i amb Bildu per allargar l’alarma”, mentre que ElPaís destaca que “Sánchez pacta amb Bildu derogar la reforma laboral del PP” i LaRazón titula: “Sánchez es detapa: derogarà la reforma laboral amb Bildu”. En la mateixa línia, ElPeriódico apunta que “Sánchez salva l’alarma però irrita els seus aliats”.

 

D’altra banda, l’Ara es fa ressò que “El sector educatiu reclama més docents, més diàleg i més concreció” i ElPuntAvui encapçala amb: “Final de curs polèmic i asimètric”.

 

En clau europea, LaVanguardia i l’ABC subratllen que “La UE demana a Espanya que gasti més en sanitat i ocupació” i que “La UE exigeix al govern que actuï contra la crisi”.

 

Pel que fa a la premsa regional, el Regió7 informa que “Manresa ampliarà dos quilòmetres de voreres arran del coronavirus” i el Segre destaca que “Les residències del Pirineu ja podran rebre familiars dilluns”.