27.5.20 - TITULARS

La gestió de l'informe de la Guàrdia Civil obre una crisi a Interior

Miércoles, 27 de Mayo de 2020

El Govern central completa l'augment de sou als agents dsprés del cessament de Pérez de los Cobos i la dimissió del director adjunt operatiu

La crisi entre Interior i la Guàrdia Civil ocupa les portades d'avui. Per una banda, l''Ara' assenyala que "El Govern espanyol xoca amb la Guàrdia Civil i la justícia", així com 'ElMundo' que afirma que "La Guàrdia Civil sospita que el Govern li oculta dades del 8-M", també 'LaRazón', que diu: "Crisi en la Guàrdia Civil: L'honor no es compra", i l''ABC' anuncia que "Marlaska va utilitzar a tres superiors del coronel per pressionar-li".

Amb la mateixa línia obre portada 'LaVanguardia', informant que "La gestió de l'informe de la Guàrdia Civil obre una crisi a Interior", i 'ElPuntAvui' que titula: "En pròpia pell", perquè "el Govern espanyol tasta ara la persecució de Pérez de los Cobos". Per la seva banda, 'ElPaís' comunica que "Els experts coincideixen amb que el 8-M va resultar marginal a la pandèmia", i 'ElPeriódico' indica: "BCN i Madrid, en fase 1 amb el doble de COVID".
 
Finalment, seguint amb la temàtica del coronavirus, el 'Segre' destaca que "Els contagis en una festa i en tres empreses frenen la fase 2" a Lleida, i 'Regió7' explica que "Les escoles busquen més espai a dins i a fora dels centres per al setembre".