27.5.20 -  BARCELONA Barcelonès

La Diputació de Barcelona reuneix una setantena d’ajuntaments perquè comparteixin les seves experiències en la gestió de la crisi sanitària en l’àmbit de recursos humans

Miércoles, 27 de Mayo de 2020

L’objectiu d’aquestes sessions de treball virtual és que els governs locals posin en comú les seves experiències en la gestió de la crisi sanitària.


Primera trobada virtual per analitzar com els ajuntaments afronten la crisi provocada per la COVID-19, en l'àmbit dels Recursos Humans. Foto: DIBA.
La Comunitat de Recursos Humans (CORH), impulsada per la Diputació de Barcelona, està reunint aquests dies una setantena de responsables, en l’àmbit dels recursos humans, dels ajuntaments més grans de la província. L’objectiu d’aquestes sessions de treball virtual és que els governs locals comparteixin les seves experiències en la gestió de la crisi sanitària.

En concret, s’analitza com s’està abordant el procés de retorn a l’activitat presencial dels ajuntaments, quines són les problemàtiques i els reptes de la tornada a la normalitat i, la gestió del teletreball als governs locals.

La CORH és un espai virtual i presencial que té com a missió compartir i gestionar el coneixement entre els professionals dedicats al món de la gestió de recursos humans a les administracions públiques.