29.5.20 - TITULARS

Nissan tanca Barcelona i sumeix l'automòbil en la incertesa

Viernes, 29 de Mayo de 2020

La mesura, la primera semblant en una dècada a Espanya, causa la pèrdua de 3.000 llocs de treball directes

El tancament de Nissan a Barcelona ocupa la majoria de portades d'avui. Per una banda, 'ElPeriódico' anuncia que "Nissan deixa Catalunya i fulmina 20.000 feines", igual que 'ElPuntAvui' que afirma que "Nissan tanca", com també ho fa l''Ara', que diu que "Nissan se'n va", i li segueix 'Regió7' que explica que "L'impacte del tancament de Nissan serà moderat al Bages, però fort a l'Anoia".

Per la mateixa línia, 'LaVanguardia' informa que "Nissan tanca Barcelona i sumeix l'automòbil en la incertesa", 'ElMundo' destaca que "Nissan dóna un cop de porta després de garantir Sánchez la seva viabilitat", i l''ABC' assenyala que "Nissan tanca la seva planta de Barcelona i deixa 3.000 aturats més".
 
Finalment, 'LaRazón' comunica que "De los Cobos es planteja portar al jutge el seu acomiadament 'polític", mentre que 'ElPaís' posa de relleu que "Calviño i Iglesias exhibeixen les seves diferències sobre els plans de reconstrucció". En canvi, el 'Segre' apunta que "Lleida es queda a la fase 1, cosa que irrita l'hostaleria i empreses".