2.6.20 - TITULARS

Trump evita cridar a la unitat, demana mà dura i agreuja la crisi

Martes, 02 de Junio de 2020

El president recrimina als governadors la seva feblesa i els insta a detenir i empresonar els manifestants si no volen semblar 'estúpids'

Varietat a les portades d'avui. Per una banda, 'ElPeriódico' informa d'una "Deslluïda tornada a l'escola a Catalunya", i per la mateixa línia 'ElPuntAvui' que destaca unes "Aules gairebé buides". D'altra banda, 'ElMundo' destaca que "Cs no trenca amb Sánchez tot i obrir la negociació a Catalunya", i 'LaRazón' assenyala que "Ciudadanos donarà suport a una altra pròrroga tot i el pacte Sánchez-ERC".

Per altre costat, 'LaVanguardia' anuncia que "Trump evita cridar a la unitat, demana mà dura i agreuja la crisi", mentre que 'ElPaís' explica que "L'ingrés mínim només troba el rebuig de Vox", i l''ABC' fa referència als polítics condemnats per l'1-O dient: "Ni penedits ni gairebé presos".
 
Finalment, l''Ara' indica que "L'Estat preveu la mobilitat entre zones a la fase 3", el 'Segre' comunica que "Salut preveu que Lleida avanci a fase 2 i el Pirineu a 3 dilluns", i en canvi 'Regió7' apunta que "El nombre de defuncions a la regió central torna a les xifres normals d'altres anys".