15.01.12 - TITULARS

L'accident del creuer 'Costa Concordia' a la costa italiana, a les portades d'aquest diumenge

Domingo, 15 de Enero de 2012

L''Ara' publica un dossier sobre corrupció

L'accident del creuer 'Costa Concordia' després d'embarrancar a la costa italiana centra algunes de les portades dels diaris d'aquest diumenge. 'El Periodico' obre amb testimonis de la tragèdia, "Era igual que el Titànic", 'El Punt' destaca "Creuer tràgic a Itàlia" i "La Vanguardia' titula "Creuer mortal". Per la seva banda, el diari 'Ara' publica un anàlisi sobre la corrupció: "Dossier especial: de Millet a Urdangarín", mentre que 'El País' obre amb les paraules del president del govern espanyol, que assegura que "No necesitamos que nadie nos diga lo que hay que hacer" i 'Público' obre amb "Los sindicatos denuncian el boicot de un sector de la patronal".

"El Mundo" titula "Tres detenidos en el primer golpe a ETA de la era Rajoy" i 'ABC' publica una entrevista al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, qui diu que "España recuperará pronto su prestigio con reformas y cuentas equilibradas".

Per últim, 'El Punt' de les comarques gironines recull el testimoni d'un matrimoni olotí que viatjava al 'Costa Concordia': "El pànic i el caos es van apoderar del vaixell".