26.6.20 - TITULARS

Els ERTO s'allarguen tres mesos i donen una treva al diàleg social

Viernes, 26 de Junio de 2020

Empresaris i sindicats accepten l'última proposta del Govern central, que preveu una reducció progressiva de les bonificacions

Per una banda, l''Ara' destaca l'"Acord per allargar els ERTO fins a finals de setembre", 'ElPais' parla de l'avantprojecte de llei per regular el treball a distància: "Els empleats podran demanar un 'horari flexible' en teletreballar", també el 'Segre' comunica que "Més de 30.000 lleidatans podran seguir en ERTO fins al setembre", i 'LaVanguardia' informa que "Els ERTO s'allarguen tres mesos i donen una treva al diàlaeg social".

D'altra banda, l''ABC' apunta que "La nova normalitat és pactar", així com 'elPeriódico', que anuncia que "El consens s'obre pas per a la reconstrucció". Per la seva banda, 'ElMundo' afirma que "Podemos va saber en 2016 que el 'cas Dina' no era un muntatge policial", i 'LaRazón' assenyala que "La crisi econòmica empetiteix el marge d'oposició del PP".
 
Finalment, 'ElPuntAvui' fa referència a les paraules de la portaveu de JxCat, Laura Borràs: "Ha triomfat la repressió", en motiu del suplicatori, perdent la immunitat, i "és entregada pel Congrés al Suprem en ple xoc amb ERC i la CUP pel fet de limitar-se a no votar". En canvi, 'Regió7' explica que "Tres setmanes després mor a la mina de Vilafruns un altre empleat extern".