17.01.12 - BARCELONA • Barcelonès

Jordi Cornet s'acomiada de la mesa i deixa l'escó al Parlament

Martes, 17 de Enero de 2012
Barcelona (ACN).- Jordi Cornet, nou delegat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, s'ha acomiadat aquest dimarts dels seus companys de la mesa del Parlament, ja que deixa l'escó per ocupar el nou càrrec. La mesa ha acceptat la seva renúncia a l'escó de diputat, que Cornet va presentar ahir arran del nomenant del consell de ministres de divendres passat. Cornet va ser elegit diputat per primera vegada a les eleccions del 28 de novembre del 2010 i a la sessió constitutiva del Parlament de la IX legislatura, el 16 de desembre del 2010, va ser escollit secretari primer de la mesa. Serà substituït per la regidora de l'Ajuntament de Badalona, Sònia Egea.

El ple que comença demà elegirà el nou secretari primer de la mesa, càrrec per al qual el PPC ja ha anunciat que proposarà el diputat Pere Calbó. Jordi Cornet serà substituït com a diputat del grup del PPC per la regidora de l'Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, que anava al quinzè lloc de la llista del partit per la circumscripció de Barcelona.

Demà, però, no podrà participar al primer ple de l'any perquè la junta electoral encara no li haurà pogut expedir la credencial de diputada. La que sí que ocuparà demà per primer cop l'escó de diputada del grup del PPC serà la regidora a l'ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat, Sònia Esplugas, que substituirà María de los Llanos de Luna, que va renunciar a la condició de diputada després de ser nomenada nova delegada del govern espanyol a Catalunya.