29.6.20 - TITULARS

Els europeus renoven el suport a la UE i ja no confien en els EUA

Lunes, 29 de Junio de 2020

Una enquesta a nou països del Vell Continet revela que la mala gestió de Trump davant el virus ha minat el lideratge del seu país
 

Varietat de temes a les portades d'avui. La política espanyola centra les portades de 'ElPaís' que apunta que "El Govern busca posar ordre en la política migratòria davant la reobertura de fronteres", d''ElMundo' que recull una declaració d'Edmundo Val, portaveu adjunt de Ciudadanos, extreta d'una entrevista: "Si el Govern reuneix la taula de la vergonya, serà difícil continuar negociant", i l''ABC' fa el mateix però amb Alberto Núñez Feijóo: "El 12 de juliol acreditarà que hi ha alternativa al Govern de socialistes i populistes". 

Per la seva part 'LaRazón' afirma que "Tezanos va mentir: l'expedient dels CIS de la Covid prova que es van adjudicar a dit", 'LaVanguardia' recull els resultat d'una enquesta i titula "Els europeus renoven el suport a la UE i ja no confien en els EUA" i 'ElPeriódico' apunta que "Robatoris i patrulles alarmen el Maresme". El retorn a la nova normalitat és el centre de les portades del 'Segre' i el 'Regió7' que titulen "Allau de visitants a Mont-rebel i Camarasa que irrita els alcaldes" i "Les piscines del territori central obren amb moltes precaucions i pocs usuaris", respectivament. 
 
'ElPuntAvui' destaca la declaració de Torra on afirma que "La independència és irreversible" i segons l''Ara' "Macron surt debilitat de les municipals i Hidalgo reté París".