30.7.20 - TITULARS

Aire fresc per a Lleida amb el final de l'aïllament

Jueves, 30 de Julio de 2020


Salut aixeca el bloqueig perimetral del Segrià i alleugereix algunes restriccions a Barcelona

El rebrot de coronavirus avança mentre el Govern ajusta les mesures per combatre'l sense ofegar l'economia. El diari 'Segre' remarca la situació de "Desconfinats, però l'hostaleria només pot obrir terrasses al 50%"; el 'Regió7' remarca que "Montserrat perd gairebé un milió de visitants des del confinament per la covid"; 'ElPaís' subratlla que "Espanya supera els 1.000 contagis al dia per primera vegada des del maig" i 'elPeriódico' manifesta l'arribada d"Aire fresc per a Lleida amb el final de l'aïllament".

Per altra banda, Vox presentà ahir una moció de censura al Congrés dels Diputats, que es preveu innòcua al no tenir un suport majoritari de la cambra. El diari 'ABC' destaca que "Abascal busca protagonisme amb una moció de censura inviable"; 'LaRazón' manifesta que "Abascal no serà el candidat de la moció estèril de Vox"; 'LaVanguardia', per la seva part, afirma que "Sánchez veu via lliure per a la legislatura i crida el PP a grans acords" i 'El Mundo' transmet la declaració de "L'exadvocat de Podemos, al jutge: "No podia tolerar que es posés la mà a la caixa"".

Per últim, el diari 'Ara' noticia que "La Fiscalia torpedina la taula de diàleg"; envers el que 'ElPuntAvui' titula "No en fan prou".