20.01.12 - TITULARS

La previsió de dos anys més de recessió a l'estat espanyol acapara les portades

Viernes, 20 de Enero de 2012

El diari 'Ara' obre amb el titular "Els catalans paguen el mateix IRPF que els suecs"

La previsió del FMI de dos anys més de recessió a l'estat espanyol acapara l'atenció de les portades dels diaris d'aquest divendres. 'El Punt Avui' obre amb "Dos anys de recessió" mentre que 'La Vanguardia' posa en portada "L'FMI ara preveu dos anys de recessió a Espanya". El rotatiu 'El País' obre edició amb "Un informe del FMI preve dos años de recesión en España" mentre que L''ABC' titula "Dos años más de recesión para España". El diari 'La Razón' aposta per obrir amb "El FMI confirma la peor previsión del Gobierno: recesión hasta 2014". Per la seva banda, el diari 'Ara' posa en portada "Els catalans paguen el mateix IRPF que els suecs".

Quant a l'aposta de portada d''El Periódico de Catalunya', el titular és "Merkel y Sarkozy impulsan un marco laboral europeo". D'altra banda, 'Público' titula "El juez citará a declarar al asesor legal del Rey".

El diari 'El Mundo' obre amb "Los abogados acusan a Garzón de aplicar la 'razón de Estado'" i el gratuït '20 minutos' titula "La economía española irá aún a peor los próximos dos años".