23.01.12 - MONTBLANC • Conca de Barberà

L'alcalde de Montblanc Josep Andreu es presenta per liderar la Federació regional d'ERC al Camp de Tarragona

Lunes, 23 de Enero de 2012
Montblanc (ACN).- L'alcalde de Montblanc i vicepresident de l'Assemblea de Municipis per la Independència, Josep Andreu, ha anunciat aquest dilluns la seva candidatura a la presidència de la Federació del Camp de Tarragona, en el congrés regional d'ERC que s'ha de celebrar el proper 1 de febrer. La candidatura que Andreu encapçala es presenta amb l'objectiu de refer el paper d'ERC com a referent de l'independentisme d'esquerres al Camp de Tarragona aglutinant diferents sensibilitats i matisos presents en el si del partit. Fonts del partit han explicat a l'ACN que el procés per presentar candidatura acaba aquesta setmana i que hi haurà, com a mínim, una alternativa a Andreu, que encara no s'ha fet pública.

Andreu ha explicat, en declaracions a l'ACN, que presidir la federació del territori és tot un repte però que el més important és recuperar la força que Esquerra va tenir fa uns anys així com ''llimar les ferides del passat''.

Els components de l'executiva que Andreu opta a presidir han elaborat un programa d'acció que enforteixi l'estructura territorial d'ERC del Camp, que permeti consolidar i reforçar les estructures territorials del partit, i millorar la interacció amb els militants i electors per aconseguir un partit més obert i participatiu. L'objectiu és, segons el mateix Andreu, doncs treballar per conformar un ''projecte comú d'unitat, consens, renovació i fraternitat''.

L'alcalde de Montblanc s'ha marcat l'objectiu de fer sentir la veu d'ERC en els debats que es generen al territori al voltant de les infraestructures de la comunicació, del medi ambient, de les fonts de producció d'energia i de la situació socioeconòmica en general.