24.01.12 - TITULARS

L'alerta de l'FMI sobre la situació econòmica, a les portades

Martes, 24 de Enero de 2012

El Prat i el zelador d'Olot, també són titulars destacats

L'avís de la directora gerent del Fons Monetari Internacional, Christine Lagarde, que considera que el fons de rescat permanent, el Mecanisme d'Estabilitat Europea, s'hauria d'ampliar per "salvar el món d'un espiral econòmic a la baixa" obre algunes portades aquest dimarts. 'L'FMI demana un canvi de política econòmica a Europa', assegura La Vanguardia. 'Público' explica 'El FMI y el Banco de España pintan un futuro negro mientras los ministros económicos siguen con su pelea'. Mentrestant, 'El País' alerta 'España entra en otra recesión que destruirá medio millón de empleos'.

'El Punt Avui' obre amb unes declaracions Joan Vila, el zelador d'Olot: "No he de demanar perdó a ningú". De la seva banda, el diari 'Ara' es fa ressò de la polèmica a l'entorn de la gestió de l'Aeroport del Prat i titula 'El Prat, cancel·lat'. 'El Periódico' assenyala 'El diàleg social avança i congela els salaris'.

'El Mundo' opta per 'Aguirre pide a Rajoy copago en fármacos, universidad y Justicia' i 'La Razón' obre amb 'Funeral de Estado'. '20 minutos' revela 'Accidentes de bus y caídas de los usuarios se disparan'.