12.11.20 - BARCELONA • Barcelonès

Pilar Díaz destaca la necessitat de ser «capaços de construir un territori ben connectat, amb fibra òptica que arribi arreu, on tothom en qualsevol municipi tingui accessibilitat digital»

Jueves, 12 de Noviembre de 2020

La diputada adjunta de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Pilar Díaz, ha explicat que, des de la Diputació, cal ser «capaços de construir un territori ben connectat, amb fibra òptica que arribi arreu, on tothom en qualsevol municipi tingui accessibilitat digital i oportunitats per innovar, per crear, per tirar endavant projectes engrescadors i sostenibles». Ho ha fet durant l’acte d’inauguració del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), que se celebra aquest dimecres.


Pilar Díaz, diputada adjunta de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals. Foto: Diba.
Així mateix ha recordat que «els governs locals en hem adaptat a noves formes de treballar i de donar servei públic on la tecnologia audiovisual és determinant i imprescindible» i que la corporació, com a eina de suport als governs locals, té «un ferm compromís amb un sector audiovisual potent que és una garantia per al present i per al futur del territori però, sobretot, per al benestar col·lectiu»

A l’acte també han intervingut la consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó; conseller delegat de la XAL, Lluís Garriga; el director del MAC, Josep M. Codina; i, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher.

El MAC és un aparador privilegiat de la vitalitat audiovisual del nostre territori, un aparador de produccions i d’iniciatives que obren camins i que cal que es desenvolupin i arribin al màxim de públic i d’usuaris.