3.02.12 - BARCELONA • Barcelonès

Barcelona acorda que totes les escoles obrin aquest divendres amb normalitat

Viernes, 03 de Febrero de 2012
Barcelona (ACN).- La Sala Conjunta del Centre de Coordinació d'Emergències de Barcelona ha decidit a les 6.00 h que s'obrin amb normalitat totes les escoles de la capital catalana. S'ha pres aquesta decisió atès que fins a aquella hora no hi ha hagut precipitacions que puguin dificultar l'accés dels ciutadans als centres, segons expressen en un comunicat. Amb tot, sí es mantindrà suspès el transport escolar interurbà, que en el cas de Barcelona afecta bàsicament a les escoles d'educació especial.

El fred ha obligat els Serveis Socials de l'Ajuntament a atendre 163 persones durant la nit en el marc de l'Operació Fred. 149 persones han acceptat l'allotjament. Després del reforç que s'ha dut a terme aquest dijous, Barcelona disposa de 240 places per poder atendre les persones que pernocten al carrer.

Al llarg de la nit s'ha continuat tirant sal a la via pública, especialment als barris del nord de la ciutat i amb especial atenció a les zones sensibles, com ara hospitals, residències, centres educatius... Des que es va activar el Pla d'Emergència Municipal de Neu i Gel s'han llançat 105 tones de sal a la ciutat.

A les sis del matí la xarxa viària de Barcelona no presentava cap complicació. Tot i això, es manté la recomanació de no agafar el vehicle privat si no és imprescindible i utilitzar la xarxa de transport públic per moure's, especialment el metro.