22.06.12 - BARCELONA • Barcelonès

Mas creu que Eurovegas pot fer de Catalunya "el gran pol turístic de tota Europa"

Viernes, 22 de Junio de 2012
El president defensa el projecte i promou les terres catalanes com a destinació turística a Nova York.

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat a Nova York per promoure Catalunya com a destinació turística. Mas ha intentat mostrat que més enllà de Barcelona existeixen més punts d'interès que poden fer que els turistes nord-americans es quedin més dies en terres catalanes. El president, a més, ha reconegut que ara és un moment delicat pel mercat turístic, i per això ha defensat el benefici que pot suposar un projecte com Eurovegas. "Catalunya es pot convertir en el gran pol turístic de tota Europa, fins i tot per sobre dels destins tradicionals. I aquesta inversió dels americans ens ajudaria en aquest sentit", ha dit Mas, en declaracions recollides per TV3.

El president ha explicat que és conscient de que el projecte del magnat nordamericà Sheldon Adelson "hi ha gent que no li acaba d'agradar", però ha explicat que "s'ha de tenir en compte que estem en un moment delicat, on hi ha molta gent que necessita feina". És en aquest sentit que ha defensat Eurovegas com un element que podria ajudar a potenciar més el turisme a Catalunya. A més, el president ha reconegut que si el projecte finalment s'instal·lés a Madrid, el lideratge de Catalunya en el mercat turístic es podria veure afectat.

Artur Mas ha parlat del projecte després de participar a un acte de promoció turística de Catalunya a Manhattan i de fer la presentació de la campanya 'Catalonia, a lifestyle destination', a la Christie's Private Gallery. Ha presidit l'acte, organitzat per Turisme de Catalunya i ha participat en una taula rodona amb diferents convidats. Després d'ha projectat també l'audiovisual 'Catalunya-Barcelona' i han tancat l'acte els Castellers de Vilafranca.