28.01.13 - LLORET DE MAR • Selva

Romà Codina, alcalde de Lloret de Mar: "Posaria la mà al foc per Xavier Crespo"

Domingo, 27 de Enero de 2013

El batlle assegura que les últimes notícies que relacionen l'anterior alcalde amb la màfia russa estan fent "molt mal a tots"


L'alcalde de Lloret de Mar, Romà Codina, atenent els mitjans.
Lloret de Mar (ACN).- L'actual alcalde de Lloret de Mar (Selva), Romà Codina, no ha dubtat ni un moment en assegurar que confia plenament en la gestió que va realitzar l'anterior batlle de la població, Xavier Crespo. Segons Codina, les últimes notícies que relacionen Crespo amb la màfia russa són informacions "molt dures i fortes" que estan fent "mal" al diputat, la seva família i, directament, al nom de Lloret de Mar. "No crec que sigui cert i espero que s'aclareixi el més aviat millor. Posaria la mà al foc per Xavier Crespo", ha afegit el batlle selvatà. Codina ha ressaltat que, des del consistori, estan "tranquils però amb incertesa" perquè no disposen de cap informació respecte a l'operació Clotilde.

Des d'un primer moment, l'alcalde de Lloret de Mar s'ha mostrat convençut que les notícies que relacionen l'exalcalde, Xavier Crespo, amb la màfia russa no són "certes". Aquest diumenge, diversos mitjans de comunicació han publicat informacions on asseguren que l'anterior batlle i el seu entorn familiar haurien cobrat milers d'euros procedents de la màfia russa a canvi de brindar-li un tracte privilegiat des del consistori. El mateix Crespo ha negat rotundament aquestes informacions durant una entrevist a Rac1 i, ara, l'actual batlle de la població de la Selva ha volgut mostra la seva "plena confiança" en les gestions de Crespo al capdavant de l'alcaldia.

"Fa molt de temps que conec en Xavier Crespo, som amics i crec que va fer totes les coses tal com ho havia de fer. Espero que això s'aclareixi ben aviat perquè li està fent molt mal a ell, a la seva família i al nom de Lloret de Mar", ha assenyalat Codina. L'alcalde ha criticat les últimes informacions publicades sobre el diputat de CiU i les ha titllat de "dures, fortes i poc contrastades".

"Darrere de la persona hi ha una família i fills, i no es poden dir les coses sense preguntar què en sap ell", ha afegit. Segons Codina, no "deixa de ser curiós" que apareguin aquestes informacions quan, en cap moment, s'ha demanat que Crespo declari i alerta que les informacions podrien estar motivades per altres qüestions.

En aquesta línia, l'alcalde ha assegurat que "posaria la mà al foc" per Xavier Crespo i espera que tots els fets puguin resoldre's ràpidament. "Tinc confiança amb en Crespo com a polític, company i amic", ha manifestat.

"Aquesta mena de coses creen un neguit que no és bo ni pel turisme ni pel nom de Lloret de Mar", ha assegurat l'alcalde. En referència a la desarticulació del grup mafiós rus dirigit per Andrei Petrov, el batlle ha assegurat que no té "més informació que la que surt als mitjans" i assegura que des del consistori estan vivint aquesta situació "amb tranquil·litat i incertesa". "Com alcalde no m'agrada que sempre surti Lloret de Mar per incidents negatius com aquests i espero poder tenir més informació demà, dilluns", ha destacat.