29.01.13 - SABADELL • Vallès Occidental

Bustos tornarà a l'alcaldia de Sabadell el 8 de febrer

Martes, 29 de Enero de 2013

Joan Carles Sánchez és l'alcalde accidental des de principis de desembre de l'any passat

 

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, recuperarà el càrrec a partir del 8 de febrer, segons va anunciar aquest dilluns a la nit al programa 'Àgora' de TV3. Bustos es va retirar de l'alcaldia el passat 4 de desembre després de la seva presumpta implicació en el cas 'Mercuri' i la va cedir temporalment a Joan Carles Sánchez. Segons va explicar Bustos, va haver de prorrogar un mes l'alcaldia accidental perquè també es va prorrogar un mes el secret de sumari del cas 'Mercuri' i que la ara la data prevista pel seu retorn és el 8 de febrer.
 
El passat 25 de gener, les executives del Vallès Sud i de Sabadell PSC van demanar a Manuel Bustos que recuperés l'alcaldia de la ciutat "immediatament" i van deixar clar que confien amb la seva innocència. 
 
A més, la Federació i l'executiva local van avisar que tenen "documentació suficient" per demostrar la innocència de tots els imputats de l'Ajuntament en la resta de delictes. Hores abans, l'oposició en bloc havia amenaçat en fer una moció de censura en cas que Bustos torni a ser alcalde.