01.02.13 - BARCELONA • Barcelonès

L’ACM dóna suport a la lluita contra la corrupció

Viernes, 01 de Febrero de 2013

Miquel Buch considera imprescindible la implicació del món local en el procés

Divendres 1 de febrer. El president de l’ACM, Miquel Buch, dóna ple suport a la iniciativa del president de la Generalitat Artur Mas per encapçalar el procés per combatre la corrupció. Assegura que serà una garantia perquè tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya puguin recuperar la confiança amb la política i els polítics.
 
“El món local, s’implicarà en aquest procés” assegura el president de l’ACM Miquel Buch, qui ha refermat que existeix un compromís amb la transparència de totes aquelles persones que exerceixen un càrrec públic, “que és implícit amb la vocació de servei públic”.
 
Des de l’ACM és considera imprescindible la implicació del món local en tot aquesta procés ja que, segons Buch “l’administració local és l’actor principal de la governança amb 9.132 electes i desenes de milers de treballadors públics, que exercim la nostra tasca amb noblesa, honestedat i transparència”.
 
Finalment, el president Buch ha assegurat que davant dels casos de corrupció que hi ha hagut, la llei haurà d’actuar amb total contundència i s’hauran d’assumir responsabilitats. Tot i això, per Buch “està ple d’alcaldes i alcaldesses i càrrecs electes locals, que estan fent una gran feina de forma honesta per assegurar la millor qualitat de vida dels seus veïns i veïnes”.