4.02.13 - BARCELONA • Barcelonès

Diverses personalitats donen la benvinguda a Barcelona com a capital mundial del mòbil

Lunes, 04 de Febrero de 2013

Ciutadans de tot el món podran utilitzar aquest servei per celebrar l'obertura del Mobile World Centre

 

L'alcalde de Barcelona i president de la Fundació Mobile World Capital, Xavier Trias, ha estrenat el servei de benvinguda a la ciutat com a capitalitat mundial del mòbil amb un missatge que s'ha pogut veure en directe des de quatre grans telèfons mòbils instal·lats per Barcelona i de les xarxes socials de la campanya. L'objectiu és donar la benvinguda més gran i participativa a Barcelona, la capital mundial del mòbil després de la inauguració del Mobile World Centre previst per al 15 de febrer. Després de Trias, ha estat el torn de personalitats com el president del Barça, Sandro Rosell; el xef Ferran Adrià; la soprano Montserrat Martí i l'actriu i cantant Leonor Watling, entre d'altres.
 
A partir d'avui i fins a la clausura del Mobile World Congress 2013, ciutadans de tot el món podran enviar els seus missatges de benvinguda (vídeo, foto o text) a Barcelona com a primera capital mundial del mòbil i, d'aquesta manera, celebrar la propera obertura del Mobile World Centre, el primer espai d'exposició i interacció en el món que permetrà al públic conèixer i experimentar els últims avenços en tecnologia mòbil. 
 
Aquests missatges es mostraran de forma consecutiva a través de quatre telèfons mòbils gegants situats a L'Illa Diagonal, Estació de Sants, La Maquinista i Gran Via 2.
 
Per unir-se al moviment 'Welcome', s'ha d'entrar a la pàgina web www.welcomemobile.mobi o escanejar el codi QR que es troba situat en quatre telèfons gegants ubicats a l'Illa Diagonal, l'estació de Sants, La Maquinista i Gran Via 2. A continuació, s'ha de pujar en format text, vídeo o foto i el missatge apareixerà als quatre telèfons mòbils gegants i a la pàgina web.