7.02.13 - BARCELONA • Barcelonès

Homs adverteix que si la cimera per fer front a la crisi acaba sense resultats no se'n farà "mai més cap"

Jueves, 07 de Febrero de 2013

El conseller exigeix que s'assoleixin "acords el més concrets possibles"


El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, durant una compareixença al Palau de la Generalitat
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha advertit aquest dijous que si la cimera per fer front a la crisi econòmica que se celebrarà el 16 de març acaba sense resultats no se'n farà "mai més cap". Durant una entrevista a TV3, Homs ha assenyalat que es tracta d'una "convicció clara" que el president, Artur Mas, ha traslladat diverses personalitats. El conseller ha recordat, en aquest sentit, que fa dos anys ja es va fer una cimera similar que "va tenir els resultats que va tenir". Seguint aquest fil, Homs ha subratllat l'exigència que de la reunió de mitjans de març en surtin "acords el més concrets possibles que comportin una seqüència de decisions".
Francesc Homs s'ha referit a la cimera per fer front a la crisi econòmica que, tal com va confirmar el Govern a l'ACN, se celebrarà dissabte, 16 de març. Ho ha fet per advertir que serà l'última que es realitzarà si no en surten resultats concrets. "Si aquesta no té cap resultat, no en farem mai més cap", ha sentenciat Homs, tot lamentant que una trobada d'aquestes característiques pugui acabar en un "pim pam pum". 
El conseller de la Presidència ha assegurat que aquesta és la voluntat del president Mas i que així ho ha traslladat a diverses personalitats amb qui s'ha reunit en trobades que no són de difusió pública. Una posició que, segons Homs, és "una idea compartida" per aquestes mateixes personalitats". La cimera per fer front a la crisi és una proposta que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, va plantejar durant la campanya electoral i que Mas va recollir.