23.02.11 - TORTOSA • Baix Ebre

El portaveu municipal d'ICV a l'Ajuntament de Tortosa, Jaume Forcadell, repetirà com a cap de llista a les municipals

Miércoles, 23 de Febrero de 2011
L'actual portaveu i únic regidor d'ICV a l'Ajuntament de Tortosa, Jaume Forcadell, repetirà com a candidat a l'alcaldia en les pròximes eleccions municipals per la formació ecosocialista. L'organització local del partit ha elegit de nou Forcadell, qui la setmana vinent té previst fer públiques les línies mestre de la seva candidatura, a la qual pretén incorporar persones independents. Forcadell, llicenciat en Dret per la UAB i empleat d'una entitat financera, té 34 anys i és membre d'ICV des de 2001, formació de la qual presideix l'organització de les Terres de l'Ebre des de 2005. El candidat va encapçalar per primer cop la llista tortosina a les municipals del passat 2007.

Forcadell ha expressat la seva satisfacció per tornar a encapçalar el projecte d'ICV a Tortosa i per 'l'estabilitat que suposa donar continuïtat a la tasca feta durant els darrers quatre anys'. 'Ha arribat el moment de convertir les simpaties que percebem per part de la gent en vots per donar forma a una autèntica alternativa de govern a Tortosa, ha assegurat.

L'actual portaveu municipal ha assegurat que l'ecosocialista és el 'projecte polític amb més projecció de futur a la ciutat, i hem demostrat, durant aquests quatre anys, estar preparats per representar moltes persones més de les que representem avui'. 'El nostre objectiu és créixer per jugar un paper clau en la definició de les polítiques que s'han d'aplicar a Tortosa. No som complementaris de ningú i no renunciem a res', ha tancat.