15.04.13 - CANONJA • Tarragonès

El batlle de La Canonja destaca la "sort" del municipi per haver-se independitzat abans que les lleis no ho permetin

Lunes, 15 de Abril de 2013

Roc Muñoz diu que l'economia local està sanejada gràcies a "no haver estirat més el braç que la mànega"


El municipi de la Canonja (Tarragonès) celebra aquest dilluns el dia de la seva municipalitat.
L'alcalde de La Canonja (Tarragonès), Roc Muñoz, ha destacat la "sort" que ha tingut el municipi d'haver-se independitzat de Tarragona abans que les noves lleis de l'executiu central i autonòmic no ho permetin. El batlle, qui, acompanyat de la resta de membres del consistori, han celebrat durant el cap de setmana la Diada de la Municipalitat, ha explicat també que el balanç d'aquests tres anys és "positiu" i s'ha aconseguit una economia sanejada per al poble. Amb tot, Muñoz també ha posat de relleu que la situació econòmica actual de la Canonja passa per "no haver estirat més el braç que la mànega". Els actes de la Tercera Festa de la Municipalitat acaben aquest dilluns al vespre.
L'alcalde Muñoz ha afegit també que l'economia local del poble "permet afrontar el futur amb una certa garantia".
Els actes de la Tercera Festa de la Municipalitat de la Canonja van començar el passat divendres a la nit amb un festival per a joves de hip hop. El dissabte i el diumenge es van concentrat el gruix dels actes fins a aquest dilluns al vespre, quan es donarà per tancada la festivitat que celebra la independència de la ciutat de Tarragona.
El passat 15 d'abril de 2010 el Parlament de Catalunya va retornar a la Canonja la seva qualitat de municipi independent de Tarragona. Milers de veïns es va congregar a les portes de l'Ajuntament i pels carrers cèntrics per celebrar la fita històrica.