14.05.13 - TARRAGONA • Tarragonès

El Col·legi públic d'educació especial Sant Rafael participia a la 3a edició de l'Eclèctic

Martes, 14 de Mayo de 2013

Un grup d'alumnes i professionals de les aules Llevant i Rosa dels Vents van presentar al Teatre Mtropol una adaptació del clàssic de Disney


Alumnes i profesionals del Col·legi Sant Rafael de la Diputació de Tarragona.
Aquest divendres 10 de maig, un grup d’alumnes i professionals de les aules Llevant i Rosa dels Vents (Programa de Transició a la Vida Adulta) del Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona, va representar al Teatre Metropol, a la sessió matinal educativa, una adaptació del clàssic de Disney: “El rei lleó”. Amb aquesta representació, el director, Joan Martínez Delgado, ha dibuixat un nou fil argumental, més proper a la realitat actual ambientada a la sabana africana.
Aquest any s'ha celebrat la tercera edició de l’ECLÈCTIC: Festival d’Arts Escèniques des de la Discapacitat, que ha tingut lloc a Tarragona del 5 al 12 de maig, sota el lema “reivindicar la mimesi, desfermar la catarsi, cercar més bellesa: cap a un petit moviment sociocultural”. El certamen vol incidir en el teatre de text adaptat, en la cultura per a sords a través de la llengua de signes, en l’audiodescripció per a invidents, i en reflexions existencials fetes pels propis participants al festival, entre d’altres aspectes.