18.03.11 - SANTA COLOMA DE GRAMENET • Barcelonès

Parlon renova bona part de la llista del PSC a Santa Coloma de Gramenet

Viernes, 18 de Marzo de 2011
L'assemblea del PSC de Santa Coloma de Gramanet ha donat el vist-i-plau aquest dijous a la llista presentada per la candidata socialista a l'alcaldia, Núria Parlon, amb una important renovació respecte a la candidatura que va liderar fa quatre anys l'exalcade Bartomeu Muñoz, imputat en el cas Pretòria. El PSC té actualment disset regidors al consistori i, entre els actuals edils, només set repeteixen entre els primers disset llocs de la candidatura. A més de Núria Parlon, hi seran Esteve Serrano i Antoni Fogué, com a números 2 i 3; així com Remedios Aragon, Raül Moreno i Angeles Peláez. De les deu cares noves de la candidatura, a més, quatre són independents.

Entre els llocs de sortida, la llista del PSC a Santa Coloma de Gramanet compta també amb Lídia Guinart, Cristina Cerrato (independent), Jordi Mas, Diego Arroyo (independent), Laia Tordera (independent), Petry Jiménez (independent), José Velasco, Ana Belén Moreno, Soraya Santalucia i Fabian Cárdenas. En el número 27, tancant la llista, hi ha la vicepresidenta del PSC i exalcaldessa de Santa Coloma, Manuela de Madre.

Parlon destaca la 'forta vinculació d'aquest equip amb la ciutat, amb una renovació important i amb la incorporació d'homes i dones compromesos en les seves entitats i ocupacions i en al futur de la ciutat'.