23.03.11 - TERRASSA • Vallès Occidental

Josep Rull presenta una candidatura centrada en la recuperació econòmica i la cohesió social

Miércoles, 23 de Marzo de 2011
Prop de 800 persones s'han aplegat al recinte firal de Terrassa per assistir a la presentació de Josep Rull com a candidat de CiU a l'alcaldia d'aquesta ciutat. L'alcaldable ha assegurat que el seu projecte de ciutat se centrarà en la recuperació econòmica i la cohesió social, alhora que ha defensat el Quart Cinturó i l'ampliació de la C-58 com dos projectes prioritaris en matèria d'infraestructures. L'acte ha comptat amb la presència del president Artur Mas que ha encoratjat Rull a presentar-se a les seves terceres eleccions "amb moral de victòria i sense por al fracàs".

Josep Rull ha assegurat que les dues principals prioritats de CiU a Terrassa són fer front a la situació de crisi i garantir la cohesió social. En aquests sentit ha assenyalat que és "inadmissible" que la localitat compti amb 21.000 aturats i ha indicat que cal "tornar a donar oportunitats als ciutadans perquè el treball sigui recompensat". Per fer-ho, ha dit Rull, cal garantir "justícia social i igualtat d'oportunitats".

L'alcaldable de CiU també s'ha referit la indústria i ha dit que aquest sector ha de tornar a ser un element bàsic per l'economia terrassenca: "Tenim les condicions òptimes per recuperar aquest element històric", ha dit Rull que ha defensat unes bones connexions de Terrassa amb el seu entorn i Barcelona: "Acabarem el Quart Cinturó perquè no pot ser que mori en una rotonda", ha dit Rull que també ha defensat el túnel d'Horta i l'ampliació de la C-58.

Per la seva banda, el president Artur Mas ha recordat que aquest és el tercer cop que Josep Rull es presenta a l'alcaldia de Terrassa: "Josep recorda sempre que a la tercera va la vençuda", ha dit Mas que ha apuntat que ell també s'ha presentat tres cops a les eleccions del Parlament. El president ha encoratjat Rull que es presenti "amb moral de victòria i sense por al fracàs".

Mas també volgut remarcar que a Terrassa no hi ha hagut mai alternança política i ha dit que ha arribat el moment de fer un canvi: "Són 32 anys de Govern socialista", ha assenyalat el president.

Així mateix ha dit que Josep Rull és una persona que té molts valors. Entre aquests ha destacat "el treball, l'esforç, la paraula i creure en allò que fa", ha dit Mas que també ha assegurat que Rull és un patriota a qui quan parla de Catalunya "li brillen els ulls".