24.03.11 - LLEIDA • Segrià

Àngel Ros presenta la llista amb què el PSC aspira a revalidar la majoria absoluta a la ciutat de Lleida

Jueves, 24 de Marzo de 2011
El PSC ha presentat aquest dimecres la llista amb què concorrerà a les eleccions municipals del 22 de maig a la ciutat de Lleida. La llista tornarà a estar encapçalada per Àngel Ros i es complementa amb un equip format per regidors que actualment estan a la Paeria, alguna cara nova i amb persones representatives dels diferents barris de la ciutat. L'objectiu del PSC passa per revalidar la majoria absoluta amb què ara governa a la ciutat de Lleida i que "ens permet tirar endavant un programa de govern que en aquests quatre anys s'ha vist que ha estat capaç de transformar i millorar espais a la ciutat", segons l'actual alcalde i candidat a la reelecció pel PSC.

"Volem un govern fort com l'actual que permeti seguir el procés de millora a la ciutat, que doni oportunitats als joves i treballi per fer front a la crisi econòmica i per generar noves oportunitats", ha dit Ros.

L'alcalde de Lleida ha repassat la tasca de l'actual govern i ha  destacat el treball desenvolupat en una quarantena de places de la ciutat, en els tres plans de barris, amb la creació de nous eixos viaris com ara Príncep de Viana, Prat de la Riba o l'Avinguda Pinyana, a més de la creació de sis escoles bressol amb què la ciutat dóna servei a un miler de nens, la reforma dels mercats municipals o la creació de nous equipaments. 

Fent un símil esportiu, Ros ha afirmat que li sembla "trist" que només el seu equip "es presenta a guanyar la lliga, mentre dos dels altres es presenten perquè el PSC no guanyi i els altres dos perquè, amb la voluntat de pactar amb qui sigui, no governi el PSC".

Ros ha destacat que l'equip que l'acompanyen en la llista del PSC és "representatiu" ja que està compost per persones dels diferents barris de la ciutat, a més d'aquells qui "ara estem integrats a l'equip de govern i que hem estat capaços de fer la transformació de la ciutat". També incorpora cares noves com ara el president de Pimec a Lleida, Rafel Peris, del diputat al Congrés, Félix Larosa, de persones provinents de l'Horta de Lleida o de la presidenta de l'Associació cultural romanesa a Lleida, que fa deu anys que viu a Lleida. 

Ros ha explicat que l''objectiu del PSC passa per "seguir transformant i modernitzant Lleida", desenvolupant serveis a la ciutat i "perquè Lleida ofereixi un futur als joves i a tots els lleidatans". En aquest sentit ha destacat la creació al parc científic de Gardeny de 1.100 llocs de treball.