25.06.13  • La Selva

El president del Consell Comarcal de la Selva finalitza la ronda d’entrevistes amb els alcaldes i alcaldesses

Martes, 25 de Junio de 2013

El president del Consell Comarcal de la Selva ha visitat 24 alcaldes de la comarca en aquests dos primers mesos, després de prendre possessió el 9 d’abril.

Des que va accedir en aquest nou càrrec, Salvador Balliu ha assistit a molts actes institucionals i, també, a moltes jornades i actes tècnics. De totes maneres, tal com ell va explicar al dia de la seva presa de possessió una de les prioritats era una visita de presentació i intercanvi d’impressions amb els 26 alcaldes de la comarca de la Selva.
 
L’objectiu d’aquesta trobada és, per una banda, presentar-se als alcaldes, i, per l’altra, exposar quina és la relació de serveis entre el municipi i l’ens comarcal. Balliu ha explicat que “en el transcurs de la reunió es fa referència als serveis que des del Consell prestem a cada un dels ajuntaments que visitem i quina és la valoració que aquests en fan”. En aquesta línia, el nou president ha valorat molt positivament la resposta dels alcaldes i alcaldesses de la comarca ja que, segons ha dit, agraeixen aquesta visita i l’interès que es té per conèixer el funcionament dels serveis que presta l’ens comarcal.
 
La darrera visita que ha fet Salvador Balliu juntament amb el gerent del Consell, Joan Burjachs, ha estat a l’alcalde de Breda, Jordi Iglesias. Aquesta setmana està previst que visiti els alcaldes de Sant Feliu de Buixalleu i Hostalric, respectivament.