28.03.11 -  EL PONT DE SUERT • Alta Ribagorça

El Pont de Suert estrena la nova piscina coberta municipal

Lunes, 28 de Marzo de 2011
El secretari del Govern, Germà Gordó, ha assistit aquest diumenge a la inauguració de la nova piscina coberta municipal del Pont de Suert. Acompanyat de l'alcalde de la població, Albert Alinha, Gordó ha visitat l'equipament i ha assegurat que "instal·lacions com aquesta permeten que l'esport arribi a la gent de la comarca i, per tant, se'n pugui assegurar l'equilibri territorial". El secretari del Govern, a qui correspon coordinar la política esportiva de la Generalitat, també ha posat de manifest que aquesta nova instal·lació "és fruit de l'esforç de les institucions" i ha constatat que "aquesta piscina és una obra molt important per tota l'Alta Ribagorça i també per l'Alt Pirineu".

Gordó ha ressaltat que un municipi amb un equipament de qualitat "reforça la seva projecció cap a endins, perquè ajuda a cohesionar-lo, i cap a enfora, perquè incrementa la seva capacitat d'oferta".

Un nou espai per a la zona esportiva

La nova piscina coberta municipal del Pont de Suert disposa de 3.700 m2 de superfície, en dos vasos -un de 25 x 12,5 m i l'altre de 12,5 x 6 m-. Equipada amb gimnàs i sala polivalent, la nova piscina s'erigeix com a centre per a la preparació física, la família i l'oci.