29.03.11 - TREMP • Pallars Jussà

L'Hospital Comarcal del Pallars disposa de 50 places d'aparcament gratuïtes

Martes, 29 de Marzo de 2011
El president de la Diputació de Lleida ha inaugurat aquest dilluns un nou aparcament a tocar de l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp. Aquesta zona de 50 places de pàrquing gratuïtes garanteix per una banda l'aparcament als usuaris de l'hospital, un espai reservat per estacionar la Unitat Mòbil de Ressonància Magnètica i l'ampliació de l'Hospital de ser necessari en un futur. Jaume Gilabert ha dit que aquesta obra ha costat d'uns 700.000 euros. El delegat territorial de salut, Antoni Mateu, ha explicat que de cara en un futur ha de ser possible connectar l'aparcament amb l'Hospital. L'alcalde de tremp, Víctor Orrit, ha dit que amb aquesta zona d'aparcament Tremp ja disposa de 300 places de pàrquing.

Jaume Gilabert ha destacat la importància de l'obra i ha dit que no es tracta d'una infraestructura solament pels veïns de Tremp sinó que es d'abast supracomarcal i els que se'n beneficiaran més seran els usuaris de l'Hospital que venen de poblacions veïnes. Gilabert ha afegit que es tracta d'un equipament de llarg recorregut donat que garanteix l'ampliació del centre mèdic de ser necessari. Dels 700.000 euros d'inversió una part important es van destinar a comprar els terrenys.

Antoni Mateu, delegat territorial de Salut, ha dit que aquest equipament dignifica als malalts donat que els usuaris de l'Hospital disposaran d'un espai per aparcar i la Unitat Mòbil de Ressonància tindrà un lloc fix per estacionar i no interromprà al mig del carrer com fins ara. Mateu ha elogiat els serveis dels que disposa l'Hospital de Tremp, fet que evita nombrosos desplaçaments fins a Lleida o Barcelona.

L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, ha parlat de la zona d'aparcament i ha dit que amb aquesta s'arriba a les 300 places gratuïtes construïdes a Tremp aquesta legislatura. Orrit ha dit que obres com aquesta contribueixen a que Tremp es converteixi en la capital d'una part del Pirineu pel que fa a oferta de serveis. Orrit a demanat al delegat de Salut que si es pot no es retalli en aspectes relacionats amb la salut al Pirineu donat que serà difícil tornar-los a restituir si es treuen.