29.08.13 - CALAF • Anoia

Calaf acollirà el 7 de setembre el 1r Mercat de la Catalunya Central

Jueves, 29 de Agosto de 2013

Els antics oficis i l’artesania tenen una cita el proper dissabte 7 de setembre a la plaça Gran de Calaf. 

S’hi celebrarà la segona edició de la Plaça dels Oficis, juntament amb el nou Mercat de la Catalunya Central. Una proposta que es podrà visitar al llarg de tot el dia en un marc incomparable: la bonica plaça porxada de la vila.
 
Els visitants podran observar de ben a prop la tasca del teuler, del forjador, del cisteller, la filadora, el ceramista, el vitraller i el cullerer, entre d’altres oficis tradicionals. A més a més, es podrà passejar per les parades d’artesania de tota mena: des d’embotits, formatges i coques, fins a bijuteria, sabons o macramé. Tot plegat omplirà la plaça Gran d’olors i colors, convertint-se en un punt d’atracció de calafins i visitants d’arreu.
 
Destaca l’activitat proposada per a les 7 de la tarda, quan tots els assistents podran veure el pas de la comitiva del casament a pagès d’Ardèvol, acompanyada de les seves danses tradicionals —que portarà a terme l’Associació Cultural d’Ardèvol.
 
La Plaça dels Oficis – 1r Mercat de la Catalunya Central s’inaugurarà a les 11 del matí, a càrrec del president delegat de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació, Joaquim Ferrer, i de l’alcaldessa, Maria Antònia Trullàs, acompanyada de la resta del consistori.