13.04.11 - SANT CARLES DE LA RÀPITA • Montsià

Comerç autoritza l'ampliació dels horaris dels comerços de Sant Carles de la Ràpita com a zona turística

Miércoles, 13 de Abril de 2011
La Direcció General de Comerç ha resolt favorablement la sol·licitud de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (Montsià) d'ampliar la qualificació de zona turística a efectes d'horaris comercials a tot l'any. La resolució, que compta amb els informes favorables de les direccions generals de Comerç i també de Turisme, permetrà als comerços obrir entre les nou del matí i les nou del vespre els dies festius i entre les set del matí i les deu de la nit en el cas dels dies feiners per un període de quatre anys, amb efectes a partir del passat dia 1 d'abril de 2011. L'Ajuntament rapitenc ha celebrat l'aprovació d'aquesta mesura, que podrà ser prorrogada per períodes iguals prèvia petició municipal.

L'alcalde de la Ràpita, el socialista Miquel Alonso, ha valorat la notícia com un pas mes dins les polítiques de dinamització i diversificació econòmica destinades al sector serveis. 'El fet de poder obrir tots els caps de setmana, festius i ponts, era un dels objectius que se suma al de desestacionalització de la temporada turística que estem perseguint', ha destacat.

Alonso ha emfasitzat també els avantatges que tindrà per al comerç l'arribada de creuers de petita escala al port. Un projecte amb el qual el consistori està treballant conjuntament amb Ports de la Generalitat i que podria ser una realitat a partir del 2013.