24.10.13 - BARCELONA • Barcelonès

L’ACM presenta la primera aplicació d’una entitat municipalista

Jueves, 24 de Octubre de 2013

La nova APP és un directori actualitzat de totes les dades de les administracions públiques catalanes

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha presentat en el marc de la Fira Internacional Municipàlia que se celebra a Lleida, la primera aplicació per a mòbils d’una entitats municipalista creada específicament per a donar servei al món local.
L’aplicació (APP), que es pot descarregar de forma gratuïta, és un còpia del tradicional directori d’institucions en paper que edita anualment l’ACM. Permet accedir a una multitud de dades i contactes de les diferents administracions catalanes, com ara la Generalitat de Catalunya, Ajuntaments, Diputacions, Consells Comarcals, Entitats Municipals Descentralitzades, etcètera. S’hi pot trobar el nom dels principals representants públics, com l’alcalde o alcaldessa de qualsevol municipi, telèfons, adreces de correu i pàgines web i totes les dades fonamentals d’un arxiu local mitjançant una fàcil i còmoda aplicació de recerca.
 
Per a facilitar l’accés a les dades, permet enviar directament  un correu electrònic, accedir a la pàgina web i localitzar la institució a Google Maps.
 
A més, també ofereix  les dades de contactes dels diferents mitjans de comunicació de Catalunya, amb els seus responsables, telèfons, adreces i webs públiques.
 
“Aquest és un servei important que donem a la ciutadania per tal que tingui en un sol clic, tota la informació necessària de qualsevol ens local de Catalunya. Sens dubte és un servei molt pràctic i àgil que ofereix informació actualitzada i que creiem que serà ben rebut per tothom,” explica el president de l’ACM Miquel Buch.