25.10.13 - SITGES • Garraf

Sitges aixeca el carrer Primer de Maig, que estarà en obres fins al mes de febrer

Viernes, 25 de Octubre de 2013

El carrer Primer de Maig de Sitges (Garraf), popularment conegut com el carrer del Pecat, estarà en obres fins a finals de febrer, segons que ha informat l'ajuntament del municipi.

Es tracta d'una de les vies més concorregudes del municipi on es concentren una bona part dels locals d'oci nocturn. Les obres en aquesta via i al carrer Santa Tecla serviran per renovar la xarxa d'aigua potable amb nous col·lectors d'aigües pluvials i residuals i la primera fase està previst que s'acabi el 24 de desembre. Després, entre els mesos de gener i febrer es pavimentarà un altre cop la via. La inversió que farà l'empresa subministradora de l'aigua és de 352.000 euros.
Els carrers Primer de Maig i Santa Tecla renovaran la xarxa d'aigua potable i veuran la instal·lació dels nous col·lectors d'aigües pluvials i residuals. Les obres, que han començat aquesta setmana, tindran una durada aproximada de quatre mesos.
 
En una primera fase, les obres de renovació avançaran pel Primer de Maig, des de la Plaça Indústria cap al carrer de Santa Tecla. En una segona, les obres se centraran des del carrer de Santa Tecla cap al Passeig de la Ribera. Aquestes fases finalitzaran abans del 24 de desembre. 
 
Una tercera fase, entre el 7 de gener i el 26 de febrer, les obres se centraran en el carrer de Santa Tecla i la pavimentació del Primer de Maig, des del carrer de Santa Tecla fins al Passeig de la Ribera. La inversió de l'empresa subministradora de l'aigua, Sorea, és de 352.000¤, segons que ha comunicat l'ajuntament de Sitges.
 
A part de les obres de renovació de les canalitzacions, les obres milloraran a més l'estat del paviment, que serà a base de peces de formigó de 3 cm de gruix, molt més resistents que l'actual.