28.10.13 - BARCELONA • Barcelonès

Trias afirma que Barcelona seguirà apostant per l’esport perquè crea cohesió, convivència i projecta la ciutat al món

Lunes, 28 de Octubre de 2013

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat a la recepció oferta per la Generalitat i l’Ajuntament als nedadors i nedadores que van participar als Mundials de Natació 2013, celebrats a Barcelona el passat mes de juliol.

L’acte, que ha tingut lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat, ha estat presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas; i a més de l’alcalde hi ha participat el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la Federació Catalana de Natació, Enric Bertrán; i la tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, i hi eren presents els nedadors, nedadores, tècnics i altres membres del comitè organitzador dels campionats.
 
L’alcalde ha felicitat als esportistes participants i ha afirmat que “van ser uns grans mundials, fruit de l’esforç de molta gent”, esportistes, clubs i federacions. “Van ser uns dies fantàstics, d’il·lusió, que ens van emocionar i fer vibrar, i això, en moments de dificultat que com els actuals, no té preu”, ha dit Trias. 
 
L’alcalde ha explicat que Barcelona és una ciutat que vol ser coneguda com a ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar, “i benestar és també esport; per aquest motiu la ciutat necessita tant l’esport, perquè l’esport contribueixi a crear convivència i cohesió social”. 
 
Finalment, Trias ha emplaçat als esportistes a seguir treballant i ha afegit que l’Ajuntament seguirà apostant per l’esport, perquè enriqueix la ciutat i la projecta al món, “hi seguirem apostant perquè l’esport és marca de la ciutat i farem el que calgui per seguir estant al capdavant de l’esport mundial”.