04.02.14 - SANT CUGAT DEL VALLÈS • Vallès Occidental

Sant Cugat del Vallès, 25è municipi barceloní que se suma a la Reempresa

Martes, 04 de Febrero de 2014

Amb l'objectiu de crear un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha formalitzat la seva adhesió al projecte Reempresa

Amb l'objectiu de crear un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha formalitzat la seva adhesió al projecte Reempresa i s'ha convertit en el 25è municipi de la demarcació que en forma part. Aquest programa d'èxit està impulsat per la patronal Cecot, amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 
A l'acte de signatura, que ha tingut lloc al consistori sant cugatenc,  han participat el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil; l'alcaldessa del municipi, Mercè Conesa; el president de la patronal Cecot i del Centre Reempresa de Catalunya, Antoni Abad; i el director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer.
 
Durant l'acte, el vicepresident Civil ha recordat que «amb projectes com Reempresa, treballem perquè el territori no perdi iniciatives empresarials i apostem per unes empreses que ja hi estan arrelades. Volem, en definitiva, que tinguin continuïtat, que siguin més competitives, més fortes i que puguin crear, en conseqüència, més llocs de treball». 
 
El Centre de Reempresa de Catalunya té com a principal objectiu posar en marxa un nou model d'emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. Aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris, i permet la cessió de l'èxit empresarial a Catalunya a través de la compravenda de negocis.
 
La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de Sant Cugat del Vallès al Centre de Reempresa de Catalunya s'emmarca en l'eix de treball conjunt per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.