11.02.14 - SABADELL • Vallès Occidental

Marta Farrés: "Junts podem crear una gran onada de gent progressista que creu en les noves idees i que no es vol resignar"

Martes, 11 de Febrero de 2014

Farrés ha apel.lat durant tot el discurs a la regeneració política, a l'honestedat, i al compromís amb els valors progressites del PSC


Marta Farrés, en la presentació de la seva candidatura.
Marta Farrés va presentar ahir la seva candidatura a les primàries del PSC de Sabadell. Ho ha fet envoltada de més de 200 persones, entre militants i simpatitzants, a l'Espai Àgora del Centre Cívic de Sant Oleguer.
La candidata a les primàries que fa el PSC de Sabadell ha agraït els suports rebuts fins el moment, i s'ha compromès a treballar per Sabadell i a fer-ho des d'una nova forma d'entendre la política: "la meva primera motivació, des que vaig començar a tenir vocació política era no quedar-me indiferent. Ni passiva. Ni inactiva. Ni resignada". Marta Farrés ha compartit amb els presents les seves propostes en matèria social, d'habitatge, d'ocupació o econòmica, entre d'altres.
Farrés ha apel.lat durant tot el discurs a la regeneració política, a l'honestedat, i al compromís amb els valors progressites del PSC.
 Aquestes han estat les principals declaracions:
"Cal una política que deixi de suscitar angoixa per donar pas a una política serena, que doni raons als ciutadans i que actuï amb coherència i responsabilitat. La política i els polítics estem en general desprestigiats. I desgraciadament la ciutadania ha arribat a veure’ns més com un problema que com una solució. Hem de ser una mica menys polítics i una mica més ciutadans".
"Em sento capaç i amb ganes d’exercir aquest lideratge compartint-lo amb tota la ciutat de manera generosa, il·lusionada i compromesa. Sabadell s’ho mereix. Per això diem que som la candidatura de la Il·lusió, perquè no som indiferents, perquè no som inactius i perquè estem compromesos" 
"Nosaltres no ens presentem contra res ni contra ningú. Però sí que crec que hem sabut interpretar que la gent ens demana canvis, canviar de cicle, passar d’etapa. I aquest canvi no significa renegar ni molt menys del passat, sinó ser conscients de les noves necessitats, observar la realitat i oferir solucions adequades al món actual" 
"Creiem de veritat que el PSC no serà líder a Sabadell sinó tenim esperit crític. Per canviar Sabadell també hem de ser capaços de canviar nosaltres. Una política que no dóna exemple no va enlloc"
"Nosaltres creiem que sí que es poden fer coses noves per tornar a engrescar la gent. Sí que es poden fer nous compromisos ciutadans per a millorar la nostra qualitat de vida. Creiem que es pot donar la volta a la desafecció que inunda la política. Creiem que podem contribuir a treballar més i millor"
"Em presento per sumar, per convèncer, per treballar en equip. Per reflexionar col·lectivament sobre el que haguem pogut fer col·lectivament malament, amb l’únic objectiu de fer les coses millor. Perquè tenim un deute amb la ciutadania que confia amb nosaltres" 
"Em presento perquè crec en les bones persones, i em presento perquè crec que junts podem crear una gran onada de gent progressista que creu en les noves idees i que no es vol resignar. Em presento perquè tinc un somni i tinc un equip"
Abans de la intervenció de Farrés han parlat l'actual alcalde de la ciutat, Joan Carles Sànchez; el regidor de cultura, Quim Carné; el primer secretari de la JSC de Sabadell, Pol Gibert; i la que va ser regidora de l'Ajuntament, Rosa Pareja. Ha estat precisament Pareja l'encarregada de presentar la candidata, de qui ha dit "que vol canviar el món, però no ho vol fer sola, sinó en equip" 
De la seva banda, l'alcalde Joan Carles Sànchez ha destacat els valors que encarna Marta Farrés:
"És una persona sensible al patiment, que creu que la pluralitat i la diferència són positives, una persona preparada, una persona que no es resigna"
"La Marta se'n sortirà si som capaços de crear un projecte col.lectiu. Ja no calen projectes personals. Aquesta és la regeneració que cal: tornar a generar un projecte polític per Sabadell"