06.05.11 - BERGA • Berguedà
CiU i PSC donen el tret de sortida electoral a Berga apel·lant al compromís i a la unitat
Viernes, 06 de Mayo de 2011
Els dos partits principals de Berga, CiU i PSC, han donat el tret de sortida a la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells, i ho han fet apel·lant al compromís i a la unitat, respectivament. El candidat de CiU a la reelecció, Juli Gendrau, ha assegurat a l'ACN que "és molt necessari que Berga tingui un govern fort i que tothom es comprometi amb la ciutat". La CUP ha optat per penjar els primers cartells a la part de Cal Rosal que pertany a Berga, ERC ho ha fet a la Plaça de Viladomat i el Partit Popular s'ha decantat per un sopar amb militants com a acte.

El candidat de CiU a la reelecció com a alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha penjat els primers cartells electorals de la seva formació al Passeig de la Pau. Porten per lema 'Berga el compromís de tots'. "En moments difícils, si no ho fem entre tots, costarà que ens en sortim", ha assegurat Gendrau, tot afegint que "per això diem 'Berga el compromís de tots', perquè entre tots hem de ser capaços de tirar Berga endavant".

El PSC, en canvi, ha optat per fer una penjada de cartell virtual, amb un aparell que projectava la imatge sobre la persiana d'un establiment. Ho han fet al Barri de Santa Eulàlia de Berga. La seva candidata, Encarna Sanchez, s'ha mostrat convençuda a l'Agència Catalana de Notícies "que portem el millor equip, que la gent de Berga se n'ha donat i mereixerà la seva confiança". En aquesta línia s'emmarca el lema: 'Junts podem fer Berga millor'.

Cal Rosal

La Candidatura d'Unitat Popular, d'altra banda, ha decidit penjar els seus primers cartells de campanya electoral a Cal Rosal, en un sector que pertany al municipi de Berga. 'Amb idees, amb empenta' és el lema que porten els cartells d'aquest inici de campanya. "S'encara amb molta il·lusió, perquè molta gent ha participat en la redacció del projecte i del programa electoral", ha indicat la candidata Anna Maria Guijarro.

Esquerra Republicana de Catalunya, amb a la seva cap de llista, Mònica Grandia, ha penjat els primers cartells a la Plaça de Viladomat, sota el lema 'Volem, podem'. El Partit Popular, en canvi, ha optat per un sopar intern però el seu candidat, Joan Antoni López Noguera, ha mostrat un cartell al Carrer de la Ciutat que resa: 'Centrats en tu'.