06.05.11 - LA SEU D'URGELL • Alt Urgell

La campanya a la Seu comença amb el dubte de si CiU serà capaç de mantenir l'alcaldia

Viernes, 06 de Mayo de 2011
La campanya a la Seu d'Urgell ha començat amb la penjada de cartells per part de les cinc forces polítiques que aspiren a l'alcaldia al cèntric passeig de la Seu. La cordialitat entre partits ha regnat en aquest primer acte que han compartit totes les forces. La campanya comença amb el dubte de si CiU, actualment al govern amb ERC, podrà mantenir l'alcaldia i aconseguir per primer cop una majoria a l'ajuntament urgellenc. Per altra banda el PSC-Progrés afronta la campanya amb les ganes de recuperar el govern d'una ciutat que se li ha resistit durant dues legislatures atès els pactes postelectorals.

El candidat de CiU a l'alcaldia de la Seu, Albert Batalla, ha manifestat que afronta la campanya "amb molta il·lusió, i amb dos components, la tranquil·litat de feina ben feta i tirar endavant els reptes que queden pendents". Batalla té molt clar que saber explicar la feina feta i les solucions a una situació econòmica que preocupa als ciutadans serà clau pel resultat del 22 de maig.

El candidat de PSC-Progrés, Òscar Ordeig, ha manifestat que l'objectiu principal "és guanyar, i a la tercera, poder formar govern, amb una majoria absoluta". Per Ordeig és important que "els partits surtin al carrer, saber que pensa la gent i conèixer els problemes i donar les solucions".

ERC, que presenta un nou candidat, Miquel Caminal, ha expressat que "el partit està molt animat", i tot i que es presenta un candidat nou, el partit "valora més el que puc aportar jo al municipi i no un càrrec a mi".

El grup de ICV de la Seu presenta també nou candidat, Antoni Vinyals. Vinyals ha manifestat que presenten "una candidatura experimentada, de fa molts anys al govern". El candidat d'ICV diu que "la sensació es positiva i que l'acollida per part de la gent es bona".

El candidat del PP a la Seu, Pere Millàs, ha manifestat que la voluntat del grup "és créixer en nombre de regidors". Per Millàs, els anys de govern passarà factura a alguns partits i ells en seran els beneficiats.