12.05.14 - NOU DE BERGUEDÀ • Berguedà

El President de la Diputació de Barcelona es reuneix amb l'alcalde de la Nou de Berguedà

Lunes, 12 de Mayo de 2014

Eleuteri Adelantado ha volgut tractar amb el president sobre diversos projectes d'interès per a aquest municipi, que té una població de 150 habitants. 

El President de la Diputació de Barcelona Salvador Esteve, ha rebut aquest dilluns al matí, a la seu de la corporació, l'alcalde de la Nou de Berguedà, Eleuteri Adelantado, qui ha volgut tractar amb el president de la Diputació sobre diversos projectes d'interès per a aquest municipi, que té una població de 150 habitants. 
 
Durant la reunió s'han abordat diversos temes relacionats amb la col·laboració de la corporació en la millora de les infraestructures locals, una necessitat especialment important en el cas dels municipis petits.
 
L'alcalde ha posat sobre la taula alguns projectes concrets, com l'arranjament de camins, vehiculat a través del Pla de Reactivació d'Ajuda Econòmica ofert per la Diputació; la continuïtat de l'actuació sobre patrimoni duta a terme a l'església parroquial de Sant Martí, o la possibilitat  d'obtenir recursos per millorar la xarxa de distribució de l'aigua al municipi.