06.10.14 • Selva

El president del Consell Comarcal i la majoria dels alcaldes de la Selva participen a l'acte municipalista de suport al 9N al Palau de la Generalitat de Catalunya

Lunes, 06 de Octubre de 2014

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, acompanyat per la majoria dels alcaldes de la comarca, van participar dissabte passat, 4 d’octubre al matí a l’acte municipalista de suport al 9N al Palau de la Generalitat de Catalunya. 

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va rebre tots els alcaldes de tots els pobles de Catalunya que han aprovat la moció en defensa del dret a decidir suport al 9N, així com presidents dels consells comarcals i, també, de les quatre diputacions catalanes. En total, són 920 els municipis que s’han adherit a aquesta moció, d’un total de 947 municipis que hi ha a Catalunya.

Aquesta iniciativa a la qual s’han adherit el 96% dels ajuntaments catalans ha estat promoguda per l’Associació Catalana de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de la Selva.
 
En aquest acte de compromís del món municipalista hi van participar més de 800 alcaldes catalans, entre els quals una gra majoria dels de la Selva.
 
La comitiva selvatana va ser encapçalada pel mateix president comarcal i per l’alcalde de la capital de la Selva, Antoni Solà. Entre els alcaldes que hi van participar hi havia Albert Plana, d’Amer; Jordi Iglesias, de Breda; Romà Codina, de Lloret de Mar; Josep Serrallonga, de la Cellera de Ter; Antoni Guinó, de Maçanet de la Selva, Montserrat Roura, de Riudellots de la Selva; Josep Roquet, de Sant Feliu de Buixalleu, Albert Santaugini, de Sant Hilari; Gisela Saladich, de Tossa de Mar, Jordi Camps, de Vidreres a més de diversos regidors selvatans.