11.06.11 - SANTA COLOMA DE GRAMENET • Barcelonès

Parlon repeteix com a alcaldessa de Santa Coloma i diu que la ciutat "ha de ser un referent de la democràcia"

Sábado, 11 de Junio de 2011
Santa Coloma de Gramenet (ACN).- La socialista Núria Parlon Gil ha estat reelegida aquest dissabte alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) durant els propers quatre anys. Parlon ha rebut els vots de suport del grup del PSC (12), d'ICV-EUiA-E (3) i de CiU (2), assolint d'aquesta manera la majoria suficient per a ser proclamada alcaldessa en primera votació. En el seu discurs d'investidura, Parlon ha agraït la confiança dels colomencs i ha fet una crida "per treballar per un projecte comú anomenat il·lusió. La il·lusió de fer de Santa Coloma una ciutat millor, referent de la democràcia". L'alcaldessa ha remarcat que continuarà "treballant des de la transparència i la corresponsabilitat amb la ciutadania i les entitats".
 
Parlon també ha fet un breu resum de les seves prioritats per aquest mandat, com la creació de la figura del regidor de districte, noves llars d'infants o els ajuts a les famílies. Després de finalitzar l'acte institucional, tres representants de l'assemblea d''indignats' acampats a la plaça de la Vila han lliurat al secretari de l'Ajuntament un manifest per tal que la Secretaria General el faci arribar als diferents grups municipals.
 
La sessió ha estat presidida per la mesa d'edat, formada per la regidora més jove, Raquel Galera (ICV-EUiA-E) i el regidor de més edat, Francisco Martín (PP). Els cinc regidors del PP han votat la seva candidata, Maria Carmen Sáez, igual que els tres de Plataforma per Catalunya, que han votat el seu cap de llista, Sergio Palomo. Els dos representants de Gent de Gramenet s'han abstingut.