17.04.15 - PREMIÀ DE MAR • Maresme

CiU Premià de Mar posa en marxa un web per recollir propostes pel programa electoral

Viernes, 17 de Abril de 2015

Una acció que s’emmarca amb l’objectiu de seguir treballant amb la transparència i participació tal i com s’ha fet en els darrers anys.

Convergència i Unió de Premià de Mar ha posat en marxa la web participativa http://participa.ciu.cat/premiademar/ per recollir diferents propostes per millorar el municipi.

El nou web és una eina de participació ciutadans que permet als ciutadans de Premià fer les seves propostes en clau municipal en qualsevol àmbit. Atenció a les persones, serveis bàsics, obres de millor, accessibilitat, oferta cultura... diverses àrees que afecten al bon funcionament del municipi.

“Totes les propostes fetes seran recollides i estudiades.  Propostes que es valoraran i comentaran si s’escau amb els seus autors, per incloure-les en el programa electoral" assegura el candidat de CiU i actual alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch.

A més de recollir les diferents propostes d’ara fins a les eleccions, el candidat Miquel Buch ha assegurat que aquest espai de participació "restarà obert passades les eleccions i serà un canal més de comunicació  per anar afegint les propostes que ens faci arribar la ciutadania”.