20.04.15 - PREMIÀ DE MAR • Maresme

Miquel Buch participa al tret de sortida a la precampanya de CIU

Lunes, 20 de Abril de 2015

En un moment de crisi, de corrupció, i de complexitat pel que fa al procés sobiranista, hi ha 10.000 ciutadans que han volgut estar a les llistes, que volen participar sota les sigles de CiU.

Tret de sortida de la precampanya de CIU, amb el lema "Som 10000 fent camí per tu"

Convergència i Unió va donar dissabte el tret de sortida a la precampanya de les eleccions municipals amb el lema “Som 10.000 fent camí per tu”.
L’acte va comptar amb el cap de llista i actual alcalde de Premià de Mar Miquel Buch, qui va voler destacar que a Catalunya el 99,6% dels ciutadans poden votar una llista de Convergència i Unió. “Un cop més es demostra la força del municipalisme de CiU. Som gent compromesa amb la nostra gent i el nostra poble” assegura Miquel Buch.

El cap de llista de CiU va recordar també que els ajuntaments som la primera porta on el ciutadans truquen quan tenen un problema, per aquest motiu, el principal objectiu del municipalisme de CiU és donar-hi resposta.

Convergència i Unió de Premià de Mar té previst muntar la tradicional parada el proper dia de Sant Jordi on  es presentarà el balanç de la feina feta al llarg de tota la legislatura.